jueves, 25 de noviembre de 2010

UNO DE LOS NUESTROS (extraido de pericosonline)

Càntics


per Francesc Via25/11/2010

Seria divertit sino fos patètic el complex d'inferioritat que molts pericos tenen respecte del seu propi club i significa no haver entès encara res del nostre veritable statu quo. La polèmica dels xiulets a La Curva amb els càntics de ‘Puta Barça' em fa pensar que hem interioritzat uns valors que no son els nostres i el que és pitjor: una veritat no te res a veure amb la Veritat. És no haver entès la política d'extermini i eradicació cap a la diferència que han posat en pràctica des de fa dècades amb l'Espanyol. Negació de la existència com a primer pas per a deixar d'existir realment.Segurament la cosa més subversiva que pot cridar-se en veu alta a Catalunya és ‘Puta Barça', avui dia que l'autoritat moral més important del país és Guardiola i els cànons de bellesa futbolístics, però també artístics, culturals i intel·lectuals venen marcats des de la Masia. Resulta que hi ha uns tios que s'atreveixen a cantar en veu alta el que els hi rota, odi en estat pur, i això pel pensament bonjanista circulant és una autèntica provocació. No vull convertir als que criden en herois, però si que hauríem de donar gràcies que encara hi hagi gent que sigui prou cafre, ni que sigui en manada, per atrevir-se a dir el que pensa, a cridar-ho en veu alta. Una maleïda tara en el paisatge de plàstic injectat en que s'està convertint el país. Que collons el país, el mon sencer.
Em resulta penós aquest esperit mesell de bon salvatge que es deixa evangelitzar sense cap mena de resistència que s'ha instal·lat entre la part de la graderia xiuladora. Cridar ‘puta Barça' no ens servirà de res, perquè segurament estem ja sentenciats a desaparèixer un dia. De vegades em sembla mentida que haguem aconseguit aguantar 110 anys, i no tinc cap dubte que ha estat perquè el nostre esperit ha estat més semblant als que criden ‘Puta Barça' que als que xiulen. Som molt impresentables i ens agrada donar pel sac. Donem molt la nota i no se'ns pot portar enlloc. Però amics xiuladors, desenganyeu-vos: mai els caurem simpàtics. Mai. Només podem aspirar a la reserva índia, al ghetto de Varsòvia. Un indret del qual no se'n parla als mitjans només per dir mentides, com la ignomínia escrita ahir al Mundo Deportivo que encara que em consta que és fruit de la deixadesa més que de la mala fe, dona la mida exacta del terreny fangós on ens movem. Això no és una errata amics i amigues, això és un esvoranc de dimensions carmelístiques, una cagada de l'alçada de la cúpula de la Sagrada Família, que 10 pàgines mes endavant hagués significat un acomiadament fulminant.La tristor és màxima quan llegeixo que a algú li molesta que el seu fill escolti els crits de ‘Puta Barça' . Mira nano, tu el que has de fer es portar el teu fill al MNAC, o a un cicle de cinema thailandés i deixar-te d'hòsties. O ja cedir directament a les pressions de sa mare perquè es faci culer i així "patirà menys". Però si vols que creixi com un dels nostres millor que deixis que ho escolti això de ‘Puta Barça', i que ho interioritzi, perquè creu-me: ho necessitarà. Quan intentin humiliar-lo i fer-lo sentir diferent , quan intentin empetitir-lo, necessitarà recórrer a aquest atàvic, bèstia i irracional ‘Puta Barça' que tot perico autèntic porta enganxat al ADN.Aquest club no és per tebis, ni per mesells ni pels que trien les mans a la butxaca, quedar be a la foto, anar pel camí del mig. Això és una secta perillosa que ha de lluitar cada dia per la seva supervivència, per un centímetre de paper premsa , per uns segons esgarrapats a la matinada en un programa "d'esports" que a aquest país vol dir del Barça. El dia que tots entenguem això des de fora -i compte, molt especialment des de dins el club- haurem donat una passa decisiva per protegir-nos i per créixer ni que sigui de forma vegetativa, no perdent ni un sol dels nostres. És per això que mentre arriba aquest gloriós moment penso incorporar la expressió ‘puta Barça' al meu vocabulari habitual. És a dir, a la cua del peix dirè "puta Barça, qui es l'últim?", o be, "puta Barça, mama, otra vez te has olvidado de comprar Colacao" i "atchís!" "puta Barça, Jesús". I així quan el meu interlocutor cleenex en mà aixequi la vista sabré si és un home de be o com a mínim te sentit de l'humor. Puta Barça!--------------------------------------------------------------------------------

12 comentarios:

el turco dijo...

Verdades como puños. Espero que los que no entienden por qué se canta el Puta Barza!al leer este escrito entiendan que ser perico no es gritar una vez al año contra nuestro enemigo,sino diariamente cagarnos en la puta madre que los parió. Porque ser perico es sinónimo de anticulé las medias tintas en este club no existen...

adn dijo...

Amen, grande Via, se puede decir mas alto, pero no mas claro...PUTA BARSA!!!!Esto de los pitos cuando se cantaba en nuestro añorado, SARRIA, no se oia ni uno, aunque eso si solo eramos 12.000(autenticos)ahora somos 26.000 PUTA BARSA!!!!

32 CM dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
32 cm dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
adn dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
32 cm dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
el turco dijo...

resulta curioso que se empeñan en decir que nos ignoran...pero les gusta escribir en foros pericos. Yo sería incapaz de perder mi tiempo en foros de la mierda del barza.

molnar dijo...

Joder con la puta censura, no borreis los comentarios de los subnormales estos, dan vidilla al blog y de paso nos reimos un rato... malditos hijos de puta, chusma cule!!!

adn dijo...

Este domingo, que jugamos contra el esporting, se tendria que oir mas fuerte que nunca, el puto Barza, putos politicos y santi nolla comeme la polla!!!!Hijos de puta la culerunya esta de mierda!!!! estoy hasta los cojones de esta mierda...

uno de 40 dijo...

Me esta pasando una cosa muy rara, contra mas mayor me hago, mas radical me vuelvo, no tendria que ser alreves? Contra mas mayor te vas haciendo, mas calmado, con mas "seny", mas tolerante, etc...Seran estos politicos de mierda y culeruña? no se, no se, si alguien lo sabe....PUTA BARZA Y PUTA TV3!!!!

el turco dijo...

Lo que sí está claro es que con todos los culés que hablo me comentan que el partido más duro que les queda es el de Cornellá...algo está cambiando hermanos.